SBS Topmenu

Kwaliteit en veiligheid

Om uw veiligheid te kunnen garanderen hanteren wij strenge normen. Dat geldt zeker voor de weersomstandigheden waarin wij opereren. Als een ballonvaart niet door kan gaan is dat altijd in het belang van uw veiligheid.”

Kwaliteit en veiligheid
Zweven in de lucht, varen op de wind. Ballonvaren geeft je het gevoel van rust en vrijheid! Maar ballonvaren moet wel veilig zijn. Special Balloon Services hanteert een strenge norm voor kwaliteit en veiligheid.

Erkenning
Wij zijn  KNVvl en PBN erkend.

Materiaal
De kwaliteit van ons materiaal en de uitgevoerde vluchten wordt strikt bewaakt. Ons materiaal wordt jaarlijks onderworpen aan een strenge keuring bij een RLD erkend bedrijf. Uw veiligheid is gegarandeerd.

Special Balloon Brander

Piloot en crew
Onze piloot Dirk is KNVvl erkend en heeft jarenlange ervaring. Samen met zijn bekwame crew zorgt hij voor uw veiligheid, voor, tijdens en na de ballonvaart. Ze hebben kennis van brandveiligheid, vervoer van gevaarlijke stoffen, EHBO, communicatie, off road rijden, gastvrijheid en catering. Zaken die bij Special Balloon Services gewoon goed geregeld zijn.

Verantwoord varen
Om uw veiligheid te kunnen garanderen hanteren wij zeer strenge normen. Dat geldt ook voor de weersomstandigheden waarin wij opereren. Als een ballonvaart onverhoopt niet door mocht gaan is dat altijd in het belang van uw veiligheid.

Goed op reis!
Ballonvaren is uniek genieten. Helemaal als je weet dat alle verzekeringen tijdens het ballonvaren bij Special Balloon Services goed geregeld zijn!

Volledig verzekerd
Al onze ballonnen zijn WA verzekerd. Daarnaast zijn al onze passagiers verzekerd voor ongevallen.

Wilt u meer informatie over onze ballonvaarten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Varen met uw klanten en/of relaties Boek een Special Balloon Vaart Varen met de Holland Ballon

UA-33731266-1