SBS Topmenu

Over Holland High Tech

De oudste vorm van luchtvaart promoot Holland als ‘the place to be for High Tech’

Onder de vlag ‘Holland High Tech’ hebben Nederlandse technologiebedrijven, bestuurders en kennisinstellingen zich verenigd om de Nederlandse High Tech sector voor het voetlicht te brengen in binnen- en buitenland. Ter promotie van de High Tech sector is o.a. de Holland High Tech Ballon in het leven geroepen. De ballonvaarten worden gefinancierd door het technologisch bedrijfsleven: NTS-Group, Frencken, Thales, Lenze, MTA. De TU/e is eigenaar van de Holland High Tech ballon.

Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen in de High Tech topsector onderscheiden zich door hun technologische excellentie en behoren in hun marktsegmenten en niches tot de wereldtop.

De eeuwenoude Nederlandse cultuur van vindingrijkheid, pragmatisme, ondernemerschap, openheid en de bereidheid tot samenwerking is zeer geschikt voor grote technologische stappen. Met name deze eigenschappen maken Nederland bij uitstek de ‘place to be’ als het gaat om oplossingen voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, energie, mobiliteit, veiligheid en klimaat.
Bovendien is Nederland een aantrekkelijke vestigingsplaats voor High Tech bedrijven en biedt Nederland uitstekende kansen aan kenniswerkers en studenten in de technologie.
Holland .. the place to be for High Tech!

 

 

Over Holland High Tech
Het is het streven van de Topsector High Tech Systemen en Materialen (HTSM) om via alle technologisch georiënteerde kanalen zoals bedrijven, branche-organisaties en ambassades te laten weten dat Nederland (Holland) ‘the place to be’ is voor High Tech. Met de branding Holland High Tech wil de topsector HTSM wereldwijd herkenning en erkenning bewerkstelligen voor het feit dat Nederland het land is om producten, kennis en concepten te halen.

Tevens dient de branding Holland High Tech als promotor voor het feit dat Holland HET land is …
• waar zich DE topbanen bevinden voor buitenlandse kenniswerkers (gouden hoofden)
• voor vakmensen / know how (gouden handen)
• voor scholing voor research & development op het gebied van technologie en innovatie
• voor samenwerkingsverbanden en technologische partners en als vestigingsland en –klimaat
• voor (buitenlandse) technologische bedrijven.
• om te wonen en te werken voor ondernemers, onderzoekers en studenten.

Voor meer informatie over Holland High Tech zie www.hollandhightech.nl

Boek een vaart met de Holland Ballon

 

UA-33731266-1