SBS Topmenu

Special Balloon Beleving

Na een laatste check vertrekken we en ziet u langzaam de grond onder de mand verdwijnen… Het begin van een onvergetelijke Special Balloon Beleving.”

Wat kunt u verwachten van een Special Balloon Beleving? Op de dag van uw ballonvaart raadpleegt onze piloot de weersverwachting voor de luchtvaart en beslist aan de hand van deze voorspellingen of de vaart door mag gaan.

Op het opstijgveld wordt de ballon klaargemaakt voor vertrek, waarbij u kunt meehelpen als u dat wilt. Na een laatste check vertrekken we en ziet u langzaam de grond onder de mand verdwijnen… Het begin van een onvergetelijke Special Balloon Beleving.

 

 

Tijdens de ballonvaart geniet u van het uitzicht onder het genot van een drankje uit de “ballonbar”.

 

 

Waar de ballon zal landen is niet bekend. Dit is afhankelijk van de windrichting, -kracht en landingsmogelijkheden. Als de piloot na 1 à 1,5 uur een geschikte landingsplaats heeft gevonden, voelt u weer vaste grond onder uw voeten. Na het inpakken van de ballon volgt de champagnedoop… De Special Balloon Crew is tijdens de vaart achter de ballon aangereden om de ballon en de ballonvaarders op te halen en terug te brengen naar de plaats waar we zijn gestart. Hier sluiten we de avond af met een drankje.

Laat je op de wind meevaren, stijg tot ongekende hoogten en beleef de spanning en óntspanning van het ballonvaren! Een Special Balloon Beleving die je nooit zult vergeten.”

Tip! Trek vrijetijdskleding aan en stevige schoenen en … vergeet vooral niet een fotocamera mee te nemen!

Opstijglocaties Kwaliteit en veiligheid Boek een Special Balloon Vaart

UA-33731266-1