SBS Topmenu

Special-Balloon-Services5

De vaarervaring van Blanche en Evert Hartman

Dit was voor mij één van de meest fantastische ervaringen in mijn leven, echt een enorm kippenvel moment.

Beste Annemarie en Dirk,

Graag wil ik jullie bedanken voor de fantastische ervaring afgelopen jaar tijdens onze ballonvlucht in Oostenrijk.

Tijdens onze eerste dag kwam de mededeling dat de volgende dag de mogelijkheid was om naar Italië te varen. Na de positieve reactie kwamen er bij mij wat vragen op, zeker nadat Dirk had verteld dat we dan moesten varen met zuurstof maskers omdat we hoger gingen dan 10.000 voet. Is dit niet gevaarlijk? Waar gaan we uiteindelijk landen? etc. Toch heb ik toen besloten om mee te varen.

In de vroege ochtend was het nog mistig maar na een tijdje wachten kregen we van de luchtverkeersleiding toestemming om te vertrekken. Toen we door de wolken kwamen was er een stak helder blauwe lucht en we zagen de andere ballonnen na ons door de bewolking heenkomen. Dit was voor mij één van de meest fantastische ervaringen in mijn leven, echt een enorm kippenvel moment.
Dirk, in 1 woord SUPER!!.

Groet,
Blanche en Evert Hartman

Boek een Special Balloon Vaart!

, ,

Comments are closed.
UA-33731266-1